Söndag

Blev en mycket bra lördagskväll igår med stickan, frida och så även liza efter ett tag :) Lite mat, vindruvor, popcorn, skumtomtar och en film. Som innehöll väldigt intima och avlöjande scener haha. Tyckte dock att den slutade dåligt!

Efter en sådan kanonkväll som laddning kan väl matchen idag inte gå fel? Jag började tvivla när det börjar snöa som tusan och vägen stannas upp 2 mil innan carlshamn. Ja någon sorts olycka, men vi hade en plogbil framför oss och en efter så jag var inte orolig för tillfället. När vi suttit fast där i ca 40 minuter så började man undra om vi skulle hinna. Till slut så kom vi fram en halvtimme innan matchstart, men den fick skjutas en kvart sån tur va :) Var en relativt lätt match och vi vann med 13-0! Precis samma resultat som när vi mötte dem hemma senast! Vi är som ett tåg som bara rullar vidare och de känns underbart!

Hemresan var mysig, satt med stickan och parade ihop oss inför frågestunden, som vi Hör och häpna vann med 6 rätt, vem kunde tro de? Ingen antagligen haha. Sedan pratade vi om allt möjligt, jobb, skador när man var liten och julklappar. Mysigt!

Kom hem till kalmar tio över sju och nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma, för då ska vi åka och handla kinamat, mums!

Dagens ros: Får självklart jag och stickan för vinsten i frågesporten, inget snack om den saken.
Dagens tagg: Olyckan på vägen dit!

Kommentarer
Postat av: Stickan

Tycker det var rätt tippat att vi skulle ta hem frågesporten ;) tycker också vi hade en mysig pratstund, längst fram i bussen o allt. :) Puss och ses imorgon trollet!

2009-12-20 @ 20:50:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0